S obzirom na veliki interes po prvom izdanju, 11. Travnja 2015 u Kaštelu održat će se drugo izdanje rekreativne old-timer biciklijade Istrianissima u dužini od 40km, tokom kojih ćemo obići lokalna mjestašca, brda, doline, dvorce i znamenitosti kušajući tipično istarske lokalne specialitete od domaćeg pršuta, malvazije do slastica i muškata prisjećajući se nekih prošlih okusa i vremena odjeveni u stilu te u sedlu starih bicikala. Po povratku u Kaštel kušat ćemo tipična jela od divljih šparoga u sklopu 18. Šparogade, potom slijedi ples i zabava do dugo u noć.

Ruta je pogodna za sve vrste biciklista s obzirom da nam je cilj da se okupimo u što većem broju, ovisno meteorološkim prilikama ruta se može neznatno promijeniti no uvijek uz vrhunsku gastronomsku ponudu.

Za više informacija pišite nam na info@istrianissima.com ili posjetite našu web stranicu www.istrianissima.com, ako ste u mogučnosti najaviti vaš dolazak ili se prijavite na webu. Pripremite vaše vremešne dragulje, na zahtijev nožemo iznajmiti pokoju biciklu iz naše kolekcije.

Vidimo se

Kolektiv Istrianissime